Assessor/a fiscal

Querol Assesors Morella

A Querol Assessors apostem pel talent de les persones per seguir creixent. Per això, necessitem incorporar un ASSESSOR/A FISCAL.

Funcions

- Assessorament fiscal proactiu a clients (segons cartera assignada).

- Liquidació d'obligacions tributàries trimestrals (IVA, retencions, pagaments a compte) i anuals (declaracions de renda de les persones físiques; tancaments comptables i Impost sobre Societats).

- Supervisió de: Cicle comptable de les empreses i autònoms (conciliacions bancàries i de clients i proveïdors, inversions i amortitzacions, etc.). Legalització de Llibres Registre Mercantil. Dipòsit de Comptes Registre Mercantil

- Tràmits relacionats amb l'AEAT i altres AA.PP.

- Procediment tributari (verificació de dades, comprovació limitada; contestació de requeriments, escrits d'al·legacions, recursos, entre d'altres).





S'ofereix

- Incorporar-te a un despatx professional amb més de 35 anys de trajectòria i 30 professionals.

- A Querol Assessors apostem per LES PERSONES. Pel desenvolupament professional i personal del nostre equip, per la formació, per les noves tecnologies.

- Som un equip multidisciplinari, amb àrees de serveis diverses però amb un objectiu comú: aconseguir un elevat grau de satisfacció tant a nivell de client com a nivell de les persones que formem l'equip de Querol Assessors.

- Per tot això, el 2021 vam obtenir el premi al Despatx Professional Més Innovador a nivell d'Espanya segons ProDespachos i la Revista Emprenedors.

- I el 2023 i 2024 hem obtingut la certificació "Great Place to Work", la qual cosa implica ser considerats pels nostres col·laboradors com un gran lloc per treballar. Som un dels pocs despatxos professionals a nivell nacional que compta amb aquest distintiu.





Requisits

- Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Economia o similar, o bé Cicle Formatiu Grau Superior

- Tècnic Superior en Administració i Finances.

- Almenys de 2 anys en tasques relacionades el lloc de treball en despatxos professionals (assessories i gestories comptables i fiscals).

- Es valorarà el coneixement de Sage Despatxos / Sage 200. També d'Autodespro / Matrix / Netasesor / Biloop-ERPloop-OCRloop / CRM Bitrix 24