Lamidecor

Som una empresa en contínua evolució i creixement i per això apostem per una ampliació dels nostres serveis dirigint-nos cap al món de la impressió digital, un recurs que ha causat sensació i està tenint una gran acceptació entre els nostres clients a causa de l'elevadíssim nivell de personalització i detall del mateix.

L'experiència obtinguda en aquests gairebé 40 anys d'història ens ha ensenyat que la qualitat és sempre el més important. La qualitat està en el tracte i atenció que rep el client, en uns exigents controls tècnics del producte, en la formació de l'equip, en el servei prestat, en l'R+D+i, en els dissenys, en els acabats i en l'exclusivitat.

Ofertes de treball relacionades

Lamidecor
Vinaròs
Comercial amb idiomes

LAMIDECOR SLU busca un Comercial proactiu i dinàmic per unir-se al nostre equip. El can...

Lamidecor
Vinaròs
Operari/a de planta de paper decoratiu

LAMIDECOR SLU busca un Operari de Planta per a la seva fàbrica de paper decoratiu. El c...

Lamidecor
Vinaròs
Tècnic/a de qualitat i R+D

LAMIDECOR SLU cerca un tècnic de qualitat i de R+D per formar part de l'equip. El candi...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Lamidecor i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV